IMG 9325, Kuntoutujan Matkassa

Suomenkielisille lukijoilleni pala purtavaksi, koskien terveysongelmiani joille ei vieläkään ole lopullisia diagnooseja olemassa (koko rumba alkoi 2016 joulukuussa).

On epäilty MS-tautia, borrelioosia ja kaikenlaista muuta, tehty satoja labrakokeita (veri, virtsa, likvor), useita muita testejä, kokeiltu erilaisia lääkkeitä ja nähty eri alojen lääkäreitä, eikä vieläkään ole päästy lopulliseen ratkaisuun.

Joten annan tässä nyt avoimesti teille luettavaksi sekä tuollaisen karkean aikajanan oire- ja sairaalakäyntikuvauksineen josta selviää miten asiat ovat edenneet, että kaikki labratulokset mitä Kannasta löysin näiden lähes kolmen vuoden ajalta

OK, vähän karsin turhia diabetesliitännäisiä arvoja sieltä, vielä saattaa olla mukana muiden kuin näiden ongelmien käyntien labroja, mutta eipä se haittaa.

Jos et halua lähteä käymään koko dataa läpi, tsekkaa edes ajatukseni tuon aikajanan aivan lopusta. Jos tykkäät spekuloida, tutkia, miettiä ja arvuutella, nyt on sen hetki! 🙂

Jos siis löydät mielestäsi kommentoitavaa, ehdotuksia, ajatuksia tai mitään muuta tilanteeseeni liittyen tai sen eteenpäin viemiseksi, anna kuulua, lomake löytyy alta.

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.