DFE8CAE0 5682 4A15 AEE4 10CE36A06F24, Kuntoutujan Matkassa

Vihdoinkin, noin parin-kolmen kuukauden tauon jälkeen pääsen takaisin borrelioosin hoitosuunnitelmaan kuuluvan antibioottihoidon pariin. Taukoa oli kahdesta syystä, reseptien uusinnassa oli pientä hässäkkää ja lisäksi Islannista palatessani Suomessa sairaalassa aloitettiin vielä oma antibioottikuurinsa murskaantuneelle jalalle.

Tänään postilaatikossa oli kuitenkin iloinen, odotettu yllätys, eli augsburgilaisen apteekin lähettämä paketti noita kolmea antibioottia joita tässä nyt sitten syödään ensin 3kk, ja sen jälkeen todennäköisimmin vielä toiset 3kk.

4BD9585C 8321 44AB AAAC F4536DBC650B 1024x1024, Kuntoutujan Matkassa

Napeista kiinnostuneille tässä vähän infoa noista kolmesta aineesta.

Azithromycin

…is an antibiotic used for the treatment of a number of bacterial infections. This includes middle ear infections, strep throat, pneumonia, traveler’s diarrhea, and certain other intestinal infections.

Doxycycline

…is an antibiotic used in the treatment of infections caused by bacteria and certain parasites. It is used to treat bacterial pneumonia, acne, chlamydia infections, early Lyme disease, cholera, typhus, and syphilis. It is also used to prevent malaria and in combination with quinine, to treat malaria.

Rifampicin

…also known as rifampin, is an antibiotic used to treat several types of bacterial infections, including tuberculosis, Mycobacterium avium complex, leprosy, and Legionnaires’ disease.

Nappasin jo ekat napit ja tästä se taas lähtee. Viimeksi ei mennyt viikkoakaan kun ensimmäiset oirehelpotukset tulivat, katsotaan miten tällä kertaa. Runsaan parin kuukauden päästä verituubien lähetys Saksaan, jossa labratuloksia jälleen seuraillaan erityisesti borrelioosin, bartonellan, anaplasmoosin ja yersinian suhteen.

Oli se jo aikakin, on tuntunut siltä että jokainen päivä tässä tauolla on ollut menetetty päivä tervehtymishaaveen suhteen. Mutta näillä nyt mennään, toivotaan parasta, uskotaan parhaaseen, mutta pelätään tottakai pahinta. Toivotaan myös että toi jalka tulis sellaiseen kuntoon että sitä voi raahata mukana ilman kipuja.

In other news, on käyty psyykkisesti syvissä vesissä ja toisaalta harmaalla alueellakin. Vaihtelee niin maan perusteellisesti. Psykiatri ja psykohoitsu pohtivat ilmeisesti myös bipoa, mutta ei kuitenkaan ilmeisesti kovinkaan hyvin muilta osin täsmää siihen.

Päätteeksi kuva- ja videomatskua. Kiitos kun luit tänne saakka.