C1494E5D EE61 4840 B8C1 0A72694C2785, koski.blog

Tiedän mitä rakastan, mikä antaa mielelle syyn ajatella tätä elämää eteenpäin, ja antaa voimaa aina uuteen ja taas uuteen aamuun heräämiseen. Aamun ollessa näillä unirytmeillä usein päivä, ilta tai yö.

Olen ollut siitä pitkään tietoinen, mutta äskettäin koin jonkinlaisen vahvistavan valaistuksen asiaan liittyen. Tuosta ajatuksesta on pakko pitää kiinni jatkossa entistä voimakkaammin, ja käyttää sitä kannustimena sängystä nousemiseen joka viimeisen muutaman päivän aikana on tuntunut taas ylitsepääsemättömän vaikealta.

Vaikeudelta mitä ihmiset, jotka ajattelevat vakavan masennuksen poistuvan asennemuutoksella, eivät koskaan tule ymmärtämään. Jostakin syystä lähipiirissäni ei kuitenkaan lähes koskaan ole ollut tuollaisia mielipiteitä — jälleen yksi asia mistä tulisi olla onnellinen.

Kolmen mielellisesti pimeän päivän päätteeksi eilen sain ehkä kiinni myös jälleen uusista ajatuksista kuinka kohentaa mahdollisuuksia sellaiseen tekemiseen, joka voisi toimia tukena mielenterveysongelmieni kanssa painimisessa. Näitä kiinnisaamisia on toisaalta tapahtunut aiemminkin niiden realisoitumatta kuitenkaan oikeassa elämässä, mutta tällä kertaa.. tällä kertaa pakko.


Jatkuvasti toistuvat kivut jalassa ovat läsnä edelleen erinäisistä kipulääkkeistä huolimatta, joten kyllä, aion vaatia jalan kuvaamista uudelleen parin viikon päästä kontrollikäynnillä Meilahdessa. Kuvaaminen sinänsä ei toisaalta varmasti auta mitään, mutta haluan silti tietää onko jalan luissa tapahtunut liikkumista, muodossa muutoksia tai näkyykö siellä muuta uutta damagea.

EC58C80E ECA4 423C 9D17 1A7936A64D5E 1024x1024, koski.blog
Testailin Charcot-jalan varpaiden liikkuvuutta. Ei taivu.

Parina hetkenä olen paranoidina ollut havaitsevinani samantapaista kropan vasemman puolen puutumista kuin joulukuussa 2016 jolloin kaikki alkoi aivokalvontulehduksen muodossa. Nuo hetket ovat kuitenkin menneet nopeasti ohi, joten uskottelen itselleni etteivät ne olleet mitään muuta kuin kuvitelmaa. Kenties mieli yrittää vittuilla tälläkin tavalla.


Pelastusarmeijalta vastausta vapaaehtoisilmoitukseen odotellessa mielessä on yksi kohderyhmä jota Suomessa haluaisin nostaa suuremman arvostuksen piiriin. Saamaan kredittiä jota eivät raskaasta työstään läheskään aina asianmukaisesti saa. Kenties myös konkreettisia hyötyjä tälle ryhmälle tavalla jos toisellakin toteutettuna tarjoten.

Tavallaan pidän tällaisesta brainstormingista yksin, mutta nyt haluan pitää huolen siitä ettei tämä jää vain ajatuksen tasolle. Toteutusta on lähdettävä suunnittelemaan ja tekemään. Palaan tähän jos.. otetaanpa uusiksi. Palaan tähän KUN saan siitä joskus valmista. Päivä kerrallaan tässäkin asiassa.

Terveisiä lääkepöllyistä. Alla taas muutamia kuvia niiltä päiviltä kun ulos on päässyt.