0DF16342 E3BB 41C3 B440 27D2310A1E51, Kuntoutujan Matkassa

Tänä yönä tutustuin melkein taas paikalliseen poliisiin täällä Vantaan kaduilla. Olin pysähtynyt kauppareissulla suojatien ylityksen jälkeen laittamaan laadutonta H&M -talvitakkiani kiinni, mutta siinä kestikin todella kauan koska paska vetoketju.

No siinä vetoketjua ränkätessä sitten poliisiauto ajeli ohi, iski jarrut päälle, teki uukkarin suojatien jälkeen ja alkoi matetemaan kohti. Siinä vaiheessa sain onneksi vetoketjun juuri kiinni, katsoin poliisiautoon päin jotta voivat todeta etten ole sammunut tai kuseksimassa kadulle, ja painoin sähköpyörätuolin kaasun pohjaan poistuen paikalta.

Eivät seuranneet, vaan jatkoivat omia reittejään pois. Hyvä niin, vaikka olisihan se ollut ihan kiva saada juttuseuraa yökolmelta. Hellyttävää huolenpitoa taas, [kuten se ensimmäinen kertakin oli].

Case Vastaamo, check

Toisen asian kanssa olen puolestaan itse lähestymässä poliisia, sillä lukeudun niihin surullisenkuuluisan Vastaamo-keissin “uhreihin”. Eli hetu varastettu ja kiristäjät halajaa rahaa. Juuri sitä mitä elämääni kaipasinkin.

Kaikenlaisia muita toimia siihen liittyen tässä on jo tehty, mutta vielä pitää rikosilmoitukset tehdä sekä Vastaamoa että niitä kiristäjiä koskien.

Petri Aukian tweetti aiheesta saa kaiken kannatukseni.

Kamera käy edelleen

Mutta jotain positiivistakin (joskin tylsää) on tapahtunut, eli olen sentään jaksanut käydä silloin tällöin taas kuvaamassa Helsingissä. Vantaallekin pitäisi antaa linssiaikaa reippaasti enemmän — saa ehdottaa kohteita jos mieleen tulee!

Alla muutama viimeisimmistä. PS: Kohta tulee 500 kuvan raja jo vastaan bnwhelsinki -instassa!