Joulun ja uudenvuoden ajat olivat molemmat minulle sosiaalisten kokeiden aikaa.

Päätin toivotella täysin satunnaisille, tuntemattomille ohikulkijoille hyvää joulua joulun tienoolla sekä Vantaalla että Helsingissä sähköpyörätuolilla paahtaessani. Sama homma uutenavuotena.

Yllätyksekseni yksikään ”uhri” ei vastannut hiljaisuudella, vaan kaikilta tuli myös takaisinpäin hyviä toivotuksia, jokaiselta vähän erilaisia. Kohteista nuorin lieni parikymppinen nainen, ja vanhin eläkeikäinen pappa.

Piristävää, kivaa ja niin poikkeavaa meidän tuppisuukulttuurissa! Suosittelen kokeilemaan. Sen ei tarvitse edes olla mikään juhlapyhä — tänään päivittelin ääneen muutamalle ohikulkijalle lumimyrskyä ja päädyin lyhyisiin chitchatteihin heidän kanssaan.

Aa että! Sielua myöten kivoja kokemuksia!

Tämänpäiväinen lumimyrskykin oli yhtenä aiheena