Viime viikot on menneet aika synkissä vesissä. Katsotaan mitä ensi keskiviikon jalkalääkäri tuo tullessaan — TT/magneettikuvien selostukset lukeneena ilmeisesti jalan kanssa on menty sekä eteen- että taaksepäin.

Mutta repäisin kulttuurinnälässäni ja varasin vierailuajan Taidehalliin johonkin random taidenäyttelyyn sopivasti lekuripäivän iltapäivälle. Ehkä se ainakin on positiivinen kokemus :), pahimmillaan vain tylsä.

Lähimpiä ystäviä on onneksi silloin tällöin nähnyt, eli ei tässä nyt tietenkään kaikki ole dramaattisen negatiivista. Tunnistan itsestäni kuitenkin piirteitä joita aiemmin ei kunnolla ole ollut, ja se ei ole hyvä asia. No, ajattelin samalta lekurilta pyydellä lähetettä takaisin psykokontaktiin.

Niin, ja hymyjen vaihto erään tuntemattoman lastenrattaita työntävän naisen kanssa Ullanlinnan tietämillä kapealla kulkuväylällä lämmitti mieltä.

Alla pari viimeisintä tube-entryä. Alkoholismiin liittyen, sekä terapiatyö.