Img 3868, Kuntoutujan Matkassa

Kerroin viime postauksessa vasemman polven tilanteesta. Siihen liittyen tämän yön extrareissu on nyt heitetty — Terveystalon päivystyksessä Kampissa.

Samalla sain tutustua siihen, kuinka jännittävää ja uutta LähiTaksin kuskeille oli käyttää Kela-matkojen veloitusjärjestelmää.

Vasemmassa polvessa on lopulta todettu ärhäkkä tulehdus, joka ihan vitun kivulias varsinkin liikkeessä, ja säteilee nyt jo nilkkaan saakka. Onneksi kuitenkin se eikä laskimotukos.

Nyt muutama päivä Motifene Dualia tulehdukseen ja Targiniqia kipuihin, toivotaan että jeesaa. Lyrica 600mg/päivä ja Panacod 1g/päivä kun on jo alla Charcotin vuoksi, ja niistäkin kipu tulee ihan 100-0 läpi.

Panacodia ei voi enää nostaa, Lyricaa ei mieluusti myöskään nosteta ja Tramalia taas ei voinut laittaa koska myös Venlafaxin käytössä. No on toisaalta ainakin uusi mulle tuo Targiniq.

Kuin pisteeksi i:n päälle tänään sähköpyörätuolin jo valmiiksi rikki ollut joystick veti viimeisen hengenvetonsa. Varaosaa odotellessa. Saattaa olla aika vähäistä liikkuminen lähipäivät.

Eihän tätä voi ottaa enää vakavasti 😂. Taidan aloittaa huomenna aamuni KriisiFrutilla 😂😂😂.